Hey, ik ben Iris

~ Een vleugje nieuwsgierigheid, een scheutje enthousiasme en een gezonde dosis optimisme ~

Leuk dat we kennismaken! Want het is natuurlijk fijn wanneer je weet met wie je nu eigenlijk contact hebt.

Zoals je waarschijnlijk al hebt geraden is mijn naam Iris Thijssen, het gezicht achter ontwerpstudio IRIƧ THIJƧƧEN. Ideeën tot leven brengen en de wereld een stukje mooier maken met kloppende beelden is wat ik het liefste doe. Ik hou ervan om te werken met enthousiaste mensen en zo samen iets moois te creëren.

Al van jongs af aan ben ik altijd druk in de weer geweest met het vormgeven van content. Tijdens mijn tijd op de basisschool maakte ik mij al druk om de opmaak van een Word-document. Toen al zocht ik naar het perfecte lettertype en de mooiste koppen (WordArt wie kent dat nog haha?).

Na ruim 8 jaar studeren (MBO Interieur & Vormgeving + een Bachelor of Arts in Communicatie en Multimedia Design) en na enkele jaren als grafisch vormgever in loondienst te hebben gewerkt, besloot ik in 2020 om voor mezelf te beginnen. “Een eigen bedrijfje runnen? Dat ga ik gewoon doen!” En zo is ontwerpstudio IRIƧ THIJƧƧEN ontstaan uit liefde voor grafische vormgeving en een zwak voor coderen. Een uit de hand gelopen hobby zou je het dus kunnen noemen.


Driven by passion,
Learned by practice,
Inspired by design,
Experimenting for fun.


In de afgelopen jaren heb ik met veel passie voor diverse uiteenlopende bedrijven mogen ontwerpen. Ik vind het ontzettend leuk om van begin tot eind betrokken te zijn bij de opdrachten die ik inmiddels voor verschillende opdrachtgevers heb mogen realiseren. Ieder vraagstuk vraagt weer om een nieuwe aanpak en ieder concept is uniek. We doen alles altijd net even anders dan anders omdat wij van mening zijn dat je daardoor online hét verschil kunt maken. Geen werkdag die hetzelfde is. Heerlijk als je het mij vraagt. Andere (startende) ondernemers helpen met het realiseren van een compleet nieuwe uitstraling of hen ondersteunen bij het creëren van meer zichtbaarheid op zowel on- én offline vlak;


Dáár krijg ik nou echt energie van!

Wanneer ik niet aan het werk ben dan is de kans groot dat je me in de keuken zult vinden. Hier bak ik graag taartjes, koekjes of andere zoete lekkernijen. Want mijn liefde voor eten stop ik niet onder stoelen of banken. Zo ben ik ook altijd in voor een hapje en een drankje met vrienden of familie. Tevens ga ik in mijn vrij tijd graag op pad met mijn camera, ben ik regelmatig op de atletiekbaan te vinden en hou ik van reizen (lees: Zweden heeft een speciaal plekje). Ook ben ik in de resterende tijd graag sociaal betrokken bij diverse verenigingen. Zo vervul ik momenteel de rol van PR & Sponsoring commissaris binnen het bestuur van MSAV Uros en was ik lid van de design commissie van MSVV Fyrfad.


En, hoe zit dat met jou?

Zo, genoeg over mij… Ik hoor graag meer over jou en jouw onderneming. Als je het leuk vind om even te kletsen en ideeën met elkaar uit te wisselen, ik ben altijd beschikbaar voor een kopje thee of koffie. Stuur me een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.