Hey, ik ben Iris

~ Een vleugje nieuwsgierigheid, een scheutje enthousiasme en een flinke dosis optimisme

Zoals je waarschijnlijk al hebt geraden is mijn naam Iris Thijssen, het gezicht achter ontwerpstudio IRIƧ THIJƧƧEN. Leuk dat we kennismaken! Want het is natuurlijk fijn wanneer je weet met wie je nu eigenlijk contact hebt.

Na ruim 8 jaar studeren (MBO Interieur & Vormgeving + Bachelor of Science in Communicatie en Multimedia Design) en enkele jaren als grafisch vormgever in loondienst te hebben gewerkt, besloot ik in 2020 om voor mezelf te beginnen. En zo is ontwerpstudio IRIƧ THIJƧƧEN ontstaan uit liefde voor grafisch vormgeving en een zwak voor coderen.


Driven by passion, Learned by practice,
Inspired by design, Experimenting for fun.

In de afgelopen jaren heb ik met veel passie voor diverse uiteenlopende bedrijven mogen ontwerpen. Ik hou ervan om te werken met enthousiaste mensen en zo samen iets moois te creëren. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om van begin tot eind betrokken te zijn bij de opdrachten die ik inmiddels voor verschillende opdrachtgevers heb mogen realiseren. Ieder vraagstuk vraagt weer om een nieuwe aanpak en ieder concept is uniek. Andere (startende) ondernemers helpen met het realiseren van een compleet nieuwe branding of hen ondersteunen bij het creëren van meer zichtbaarheid op zowel on- én offline vlak;


Dáár krijg ik nou echt energie van!

Wanneer ik niet aan het werk ben dan is de kans groot dat je me in de keuken zult vinden. Hier bak ik graag taartjes, koekjes of andere zoete lekkernijen. Want mijn liefde voor eten stop ik niet onder stoelen of banken. Zo ben ik ook altijd in voor een hapje en een drankje met vrienden of familie. Tevens ga ik in mijn vrij tijd graag op pad met mijn camera, ben ik regelmatig op de atletiekbaan te vinden en hou ik van reizen (lees: Zweden heeft een speciaal plekje). Daarnaast ben ik in de resterende tijd graag sociaal betrokken bij diverse verenigingen. Zo vervulde ik onlangs de rol van PR & Sponsoring commissaris binnen het bestuur van de MSAV Uros en was ik lid van de design commissie van MSVV Fyrfad.


En, hoe zit dat met jou?

Zo, genoeg over mij… Ik hoor graag meer over jou en jouw onderneming. Als het je het leuk lijkt om even te kletsen en ideeën met elkaar uit te wisselen, ik ben altijd beschikbaar voor een kopje thee of koffie. Samen komen we tot de juiste oplossing voor jouw communicatieprobleem! Stuur me een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.