Expertises

Ben jij op zoek naar een nieuw bedrijfslogo, een gehele huisstijl of een website op maat?
Ik help je graag!

Als creatieve ontwerpstudio in Maastricht ontwerpt en bouwt IRIƧ THIJƧƧEN merken met ambitie. Met een focus op design help ik bedrijven met het maken van de volgende stap. Mijn missie? Om op een creatieve manier samen met jou, jouw visie, passie en boodschap te vertalen naar beeld. De mogelijkheden zijn eindeloos maar gezamenlijk komen we tot de perfecte oplossing die, zoals gewoonlijk, net even anders dan anders is 😉


Vanaf de eerste brainstormsessie tot aan de oplevering van het project zijn we een team. Ik denk met je mee, geef je eerlijk advies en ben ervan overtuigd dat we met elkaar tot het beste ontwerp komen. Of het nou gaat om het visualiseren van jouw verhaal, het uitrollen van een nieuwe merkidentiteit of het ontwerpen van promotiemateriaal, laten we samen op zoek gaan naar de passende oplossing voor jouw vraag!

Visuele identiteit
en Branding

Bedrijfslogo
Huisstijlen
Merkontwikkeling

Stel, je huidige logo past niet meer bij wat je wil uitstralen. Of misschien ben wel een startende ondernemer en heb je nog geen eigen huisstijl? Dan is het tijd voor actie! Tijdens het (re)branding proces ontwikkelen we jouw unieke visuele identiteit die kracht, herkenbaarheid en vertrouwen uitstraalt. Aansprekend, iconisch en met een wow-factor, dat is het streven!

Grafisch
ontwerp

Advertisement banners
Animaties
Illustraties
Infographics
Social media templates

Hoe kun jij jouw verhaal, missie en/of visie het beste uitdragen naar je doelgroep? Juist, door een sterke visuele communicatie! Grafisch ontwerp is het visueel vormgeven van een merk. Herkenbaarheid, uitstraling en consistentie zijn hierbij essentieel. Van banners tot aan infographics of van illustraties tot aan een volledige animatie. Met een krachtige gevisualiseerde boodschap maak je online hét verschil!

Drukwerk

Brochures
Flyers en folders
Posters
Stickers
Visitekaartjes

Een goede visuele communicatie is het ijzersterke fundament voor ieder bedrijf of merk. Dit kan natuurlijk in verschillende vormen waaronder bijvoorbeeld: visitekaartjes, briefpapier, brochures, stickers, flyers en noem maar op. Zullen we er samen voor zorgen dat jij voortaan ook offline een onuitwisbare eerste indruk achterlaat? Het wordt verbluffend, beloofd!

Webdesign

Website ontwerp
WordPress development
User Interface

Functioneel, visueel aantrekkelijk en de juiste tone-of-voice, al deze elementen vormen dé basis voor een succesvolle website. Een beleving waar jouw missie en visie vanaf spat is onmisbaar. Oftewel: een gebruiksvriendelijke website die inhoudelijk in balans is en zich schikt naar alle mogelijke schermenresoluties. Wanneer gaan we aan de slag met de realisatie van jouw website op maat?

Nieuwsgierig naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Laten we kennismaken!
Nog niet helemaal overtuigd? Deze bedrijven gingen je reeds voor.